welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 11 augustus 2015

In geuren en kleuren...

Al eerder heb ik een blogje gemaakt over een vale gehavende Distelvlinder. Als je hier klikt kan je terugkijken en de kleuren te vergelijken met deze Distelvlinder. Het exemplaar op de foto is de nieuwe generatie die hier is voortgebracht en is vast nét verpopt want zo fris en helder van kleur heb ik Distelvlinders nog niet vaak gezien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten