welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 25 augustus 2015

Wat een poespas...

 
Een indringer had zich verschalkt in het washok. Het is de Grote Sabelsprinkhaan. Deze herken je aan de bruine rugstreep en de vleugels die tot aan de punt van het achterlijf reiken. Er lopen hier zes echte katten rond maar uitgerekend bij de 2 kleine houten poesjes ging deze held in de staart hangen. Stoer hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten