welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 2 augustus 2015

Zoetsappig...

Dit weekend is het Nationale Vlindertelling. Tot nu toe staat op nummer één met 8526 waarnemingen: De Atalanta. Hier in de tuin is deze vlinder op dit moment ook te zien op de vlinderstruik. Maar nog veelvuldiger aanwezig zijn ze in de emmer met overrijpe pruimen die ik speciaal voor de insecten laat staan. Het is een ware snoepwinkel voor ze! Het is ook ideaal als diervriendelijke wespenvanger! Zet wat overrijp fruit op een schoteltje en ze gaan allemaal linea recta naar de vruchten in plaats van naar je drankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten