welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 29 augustus 2015

Dunne Spriet...

De Struiksprinkhaan behoort, net als zijn grote neef die ik van de week in deze blog heb laten zien, ook tot de familie Tettigoniidae (Sabelsprinkhanen). Ze zijn echter zo'n 20 mm kleiner en kunnen zich bijna verstoppen achter een grassprietje. Als ie niet gezwaaid had met zijn linkse pootje 'Joehoe hier zit ik !' had ik hem zo voorbij gelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten