welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 12 augustus 2015

Pimpelpaars met strepen...
Al een paar dagen zagen we twee Purperreigers vliegen hier in de Zonzeelse polder. We hadden deze vogel al wel eens vaker gezien maar nog nooit hier, dus hij moest natuurlijk vereeuwigd worden. Vanavond zat er eindelijk eentje even stil hoog in de boom. De Purperreiger heeft donkere lengtestrepen in de hals, heeft een donkerder verenkleed en is kleiner dan de Blauwe Reiger. Op de laatste foto zie je de lange tenen goed, die ook kenmerkend zijn voor de Purperreiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten