welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 4 augustus 2015

'K hou van jou...

De Kauw is één van de kleinste Kraaiachtigen die in Nederland voorkomen en is duidelijk herkenbaar aan de kleien snavel, het grijze achterhoofd en de witte iris. De jonge Kauw op deze foto kijkt een beetje naïef naar mij als hij betrapt wordt bij de waterbak in onze kippenren. Een jonge kauw kan het beste met rust gelaten worden. Vaak worden ze nog gevoerd door de ouders, ook al zitten ze op de grond. Zijn ouders leven in groepsverband maar zijn onafscheidelijk van elkaar en vormen een paar voor het leven. Lief hè?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten