welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 30 oktober 2014

Ag 47 vogel...

 
Je ziet ze steeds vaker in de polder: Traag lopend door de sloot op zoek naar visjes of reptielen of in het weiland waar hij muisjes en andere kleine zoogdiertjes vangt. Krijsend overvliegend of even op bezoek bij de Aalscholvers op hun vaste stek in de dode boom. Lang en slank tot 1 meter hoogte en zijn spanwijdte is 1.50 m tot 1.70 m. Geen kleintje dus, die Grote Zilverreiger....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten