welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 6 oktober 2014

Zoekplaatje...

Deze Tapuit is àmper met het blote oog te zien tussen de overblijfselen van de net gerooide aardappelvelden. Ik weet niet of dit een vrouwtjes is of een (onvolwassen ) mannetje in winterkleed want deze lijken erg op elkaar in deze tijd van het jaar. De rechtopstaande houding op een kleine verhoging is de typische Tapuits. Ze hebben lange poten waar ze snel mee kunnen lopen. Dat is wel handig want ze wonen voornamelijk op de grond en maken hun nest vaak in verlaten konijnenholen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten