welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 11 oktober 2014

Schone schijn...

Aangenaam: dit is Comedy Capers Y Moto Oscar. Mijn prachtige Maine Coon kater heeft een attitude waarmee hij gerust op een vuilnisbak kan gaan zitten zonder dat 't zijn imago als raskat aantast. Er was een tijd dat ik een Maine Coon Cattery had en fokte met deze prachtige dieren. Het derde nestje bestond uit 7 katertjes die namen kregen van historische Italiaanse motormerken. De moederpoes Yndi overleed, toen de kittens 6 weken oud waren. Aanvankelijk was het niet de bedoeling om een kitten te houden, maar ik kòn het niet over mijn hart verkrijgen om Oscar, die zoveel op zijn moeder leek, weg te doen. Mijn Gentle Giant weegt nu zo'n 10 kg en doet ondanks met zijn norse blik geen vlieg kwaad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten