welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 9 oktober 2014

Feestbeest...

Hoera voor Bickel! Vandaag al 4 jaar lief- lomp- onbehouwen- vol levenslust- aanhankelijk- eigenwijs- blij- vraatzuchtig- lief- enthousiast- lebberen en kwijlen kan hij als de beste- snurkt als een bootwerker- luistert meestal goed- één bonk spieren- stoer maar óók een watje. Wat ben ik gek op hem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten