welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 8 oktober 2014

Vers of McDrive...

De Buizerd is een meest voorkomende roofvogel in Nederland maar ik blijf hem indrukwekkend en stoer vinden. Deze heeft een donker verenkleed maar er zijn er ook die bijna wit zijn. Zijn roep 'Pieuw!' is meteen herkenbaar en het is prachtig om te zien hoe ze hoog in de lucht op de thermiek zweven. Vaak zitten ze op een weidepaaltje klaar voor de jacht. Maar je ziet ze ook langs de snelweg op de uitkijk naar doodgereden dieren voor de snelle hap.
Ook Buizerds houden dus op z'n tijd van fastfood!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten