welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 25 oktober 2014

Verstoppertje...

Dit Pimpelmeesje zit verscholen achter de bladeren. Al stond ik aan de goede kant, opvallen doet ie nauwelijks met zijn schutkleuren. In strenge winters heeft dit kleine vogeltje het best moeilijk om te overleven en de populatie kan dan ook in die periode soms halveren. Om dit te compenseren hebben ze vrij grote legsels van wel 10 eieren. Vooralsnog zijn ze hier met velen aan het snoepen in de struiken op zoek naar insecten, spinnen bladluizen en zaden.

1 opmerking: