welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 5 oktober 2014

Grootgrondbezitters...


Kleine courgetteplantjes worden groot. Zó groot zelfs dat ik de aardbeienplanten heb moeten verhuizen. Nu hebben de grote bladeren tenminste genoeg ruimte om onverstoorbaar door te groeien. De kleine vruchten waar de bloem nog aanzit noemt men 'Courgette Fleur' Deze zijn gefrituurd, gestoomd of gevuld eetbaar. De bloem opent zich maar één keer per dag héél vroeg en sluit zich alweer rond 10 uur 's morgens. Wil je ze dus bereiden, moet je vroeg uit de veren om te oogsten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten