welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 21 oktober 2014

Broodje poep...

 
 
Naast de Ransuilen en de Schotse Hooglanders die ik vorige week gefotografeerd heb, waren er op die locatie ook nog de Zwarte Kraaien die zich bezig hielden met het uitpluizen van de uitwerpselen van de runderen. Ik moet toegeven: Zo'n drol ziet er 'verdraaid' interessant uit. Volgens plantenecoloog Flavia Geiger van de Wageningen Universiteit leven er in de uitwerpselen van een rund in de vrije natuur maar liefst zo'n 168 beestjes zoals allerlei soorten torren, vliegen en kevers. Dat is weer eens iets anders dan schaapjes tellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten