welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 20 oktober 2014

Vergeetachtig...

De Gaai heeft als bijnaam de grootste bosbouwer. Om zijn wintervoorraad aan te leggen vergaart hij noten en vruchten, neemt die vervolgens mee naar plekken met zachte aarde om ze daar in de grond te verstoppen. Hij vergeet alleen nogal eens waar alles ligt en zo kunnen deze zaden uitgroeien tot nieuwe bomen. Naast plantaardig voedsel eet hij ook graag kleine jonge vogeltjes, eieren, kleine knaagdieren en insecten. Als je goed kijkt heeft ie hier nét een wespensnack in zijn snavel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten