welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 10 oktober 2014

Schreeuwlelijk...

Als ik voor iedere Blauwe Reiger die ik op mijn wandelingen tegenkom een euro zou krijgen, zou ik al bèst een aardig bedrag verzameld hebben. Ik vind ze leuk! Ze kunnen zo heerlijk chagrijnig staan kijken aan de slootrand, wachtend op een visje. Als ze hierbij gestoord worden vliegen ze vol verontwaardiging weg met een hoop gekrijs en nog lang na mopperend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten