welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 14 oktober 2014

Oer-stoer...


De Schotse hooglanders zien er stoer uit, maar tegelijkertijd ook zo vreselijk aaibaar. Ik was me dan ook van geen kwaad bewust en heb ze op mijn gemak van dichtbij staan fotograferen. Achteraf zag ik echter pas het bordje dat adviseerde om ongeveer 25 m afstand van de kudde te houden. Oeps... Ach, ze zijn wel wat gewend denk ik, want ze waren zeer relaxed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten