welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 23 oktober 2014

Internet-nijntjes...

Ik hou van Google en Yahoo. Niet alleen omdat het handige zoekmachines zijn maar vooral omdat ze zacht, lief, aaibaar, nieuwsgierig, grappig en gezellig zijn! Mijn twee hangoorkonijntjes vond ik via het internet en daarom hebben ze deze namen gekregen. Links zie je Miss Google en rechts Mr Yahoo. Ze zijn ontzettend verknocht aan elkaar en híer is dan ook geen enkele onderlinge concurrentie te bespeuren!

1 opmerking: