welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 12 oktober 2014

Chauvinistisch ...

Mispels heb je in verschillende rassen zoals Nottingham of Westerveld, maar om mijn geboortestad niet te verloochenen vind ik het ras Bredase Reus toch wel het léukste klinken. Het gezegde zo rot als een Mispel is in dit geval positief want de vruchten moeten geplukt worden na de eerste nachtvorsten en dan een week of drie op zijn kop hangen zodat ze beurs worden. Hierna zijn ze zacht, eetbaar, zoet en weeïg. Mispel-gelei schijnt heerlijk te smaken bij wild en lamsvlees!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten