welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 27 mei 2015

Kraamvisite...


 
 
Mijn dag kan niet meer stuk! Harry van de Uilenwerkgroep Drimmelen/Den Hout kwam vanmiddag bij de buurvrouw de nestkasten van de steen-en kerkuil controleren. Hij had al aan mijn deur staan bellen omdat ie weet hoe leuk ik dat vind.
Omdat ik natuurlijk weer eens buiten bezig was had ik de bel niet gehoord maar gelukkig werd ik achter in de tuin door mijn lieve buuf Anja geroepen. De Kerkuil zit op eieren en van de drie kleine Steenuiltjes die geboren zijn was er eentje uit de nestkast gevallen. Die heeft het niet gehaald helaas... Maar de andere twee waren gelukkig gezond en blakend.
Het was zo cute om te zien! De eerste keer dat ik zo'n klein steenuiltje in mijn handen heb! Voor deze gelegenheid heb ik mezelf dan ook maar eens op m'n blog gezet. Ik hoorde mijn man een tikkeltje jaloers mompelen dat ik naar hem nog nooit zo vertederd had gekeken...

2 opmerkingen:

  1. graag gedaan buuf en als harry komt voor de kerkuilen dan laat ik het je weten

    BeantwoordenVerwijderen