welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 10 december 2014

Het was bal...

De spreeuwenwolken net voor zonsondergang kennen we allemaal, maar daar was het vanmiddag veel te vroeg voor...
Nadat ik wat vogelwebsites geraadpleegd had kwam ik erachter dat spreeuwen als reactie op het verschijnen van een roofvogel een balvorm vormen Dit om de roofvogel in verwarring te brengen. En dat klopt precies met mijn waarneming en mijn foto van vandaag: Ik hoorde namelijk de buizerd 'pieuwen' in de lucht, de kraaien waren in paniek en toen...zag ik dit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten