welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 2 december 2014

Multicolor...

De Buizerd kan bruin, gevlekt of soms bijna wit zijn. Het exemplaar op deze foto doet me denken aan de kleuren van een indianentooi. Het is een standvogel, die dus heel het jaar hier verblijft. Toch lijkt het alsof je in de winterperiode meer Buizerds zien dan anders. Dat ís ook zo want in de winter komen er veel extra Buizerds vanuit het Noorden (o.a. Scandinavië ) hier naar toe. Ze trekken Oostelijk langs Nederland. De langste gemeten afstand die door een Buizerd is gevlogen was van Noord Zweden tot West Afrikaanse Togo. Maar liefst 6335 km!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten