welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 7 december 2014

De wijde wei in...
Voor het eerst gaan onze geadopteerde legkippen eindelijk de vrije wereld in dus valt er alles te ontdekken, De tuin, de konijnen, de hond, de katten: ze kennen het gewoon niet...Ze zijn zo nieuwsgierig en tam. Leuk om te zien, maar ook wel zielig eigenlijk dat ze niks gewend zijn...Voor de rest van hun leven mogen ze bij ons genieten!
Voor wie het leuk vindt ook nog een filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten