welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 19 december 2014

Drimmels schatje...

Het regent al dagen pijpenstelen maar dat schijnt het Madeliefje niet te deren. Mits het niet vriest, bloeit dit dappere Madeliefje gewoon het hele jaar door. Haar Latijnse naam is dan ook Bellis Perennis, wat letterlijk vertaald mooie overblijvende schoonheid betekent. Een glimlach waard in deze donkere dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten