welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 17 december 2014

Eerst horen - dan zien...

Voordat ik ze zag, hoorde ik 't al: er komen Knobbelzwanen aan! Op de foto staan er maar twee maar er vlogen er vanmiddag wel een stuk of tien vlak over mijn hoofd en dan hoor je heel goed dat herkenbare zingende geluid van de wind die langs hun vleugels strijkt. Alleen Knobbelzwanen maken dit fluitende/gonzende geluid tijdens iedere wiekslag. Bij Wilde Zwanen hoor je dit niet. Dit komt waarschijnlijk omdat de vleugelvorm van de Knobbelzwaan een bredere en meer afgeronde top heeft terwijl deze bij de Wilde Zwaan wat puntiger uitloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten