welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 23 december 2014

Knap Uiltje...Vanmiddag hoorde ik de kauwen te keer gaan en dat doen ze meestal niet voor niks, dus dan ben ik meteen paraat. Één van de Kerkuilen zat op de rand van de overkapping en werd steeds weggepest door de bende Kauwen. Toen zocht hij dekking onder de kap op zijn vertrouwde balk. Zoals je ziet aan alle poep is dat zijn vaste stekkie. Is het geen schatje? Vreemd dat ie überhaupt op klaarlichte dag buiten was, want het zijn de meeste nachtelijke vogels onder de uilen en jagen zelden overdag. Toen de plagers verdwenen waren vloog de Kerkuil mijn richting op naar buiten en schoot vervolgens de nestkast in. Lekker een uiltje knappen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten