welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 1 december 2014

Môgge, truste...

Kerkuilenparen zijn trouw aan hun partner en aan hun broedplaats. Ze blijven ook in de winter in hun voortplantingsgebied. Daarom zie ik ze bijna iedere ochtend als ik Bickel uitlaat. In de schemer, wanneer de nacht opschuift voor de dag, komen ze terug van de jacht en zijn ze klaar om te gaan slapen terwijl ik mijn ogen nét open heb. Meestal ben ik te laat om een foto te maken want zij zien mij al veel eerder dan ik hen. Hun gezichtsvermogen is 100 x beter dan bij ons. Maar deze staat erop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten