welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 30 december 2014

Schaapjes tellen...

 


 
 
Met hun dikke jas aan hebben de schapen weinig of geen last van de kou. Met hun snuiten en hoeven schuiven ze de sneeuw weg om bij het gras te komen, maar de hoge overgebleven stengels zijn natuurlijk veel makkelijk te verorberen en het kost minder moeite. Ze stonden er zo prachtig bij in het zonnetje dat ik bijna geen keuze kon maken uit de 'ontelbare' foto's die ik gemaakt heb!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten