welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 18 december 2014

Steuntje in de rug...

De Boomkruiper doet zijn naam eer aan. Hij hipt spiraalsgewijs langs de stam naar boven om zo, met zijn spitse gebogen snaveltje, insecten uit de bast te peuteren. Eenmaal boven in de boom aangekomen vliegt hij naar de voet van een volgende boom en kruipt opnieuw naar boven. Zijn stugge staartveren worden gebruikt als extra ondersteuning bij het klimmen. Door hun gespikkelde verenpak zijn ze goed gecamoufleerd en vallen ze amper op tegen de boomstam. Daarom was ik al blij met deze (niet al te scherpe) foto!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten