welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 13 december 2014

Geel voetje halen...

Als je veel naar vogels kijkt valt het je meteen op als je vanuit de huiskamer een ander contour ziet zitten in de boom. Dus ging ik meteen met mijn camera naar buiten om deze Sperwer te vereeuwigen. Opvallend zijn de gele poten en de gele iris. Ik heb hem wel even gezegd dat al die kleine vogeltjes die hier in onze tuin vliegen, niet op om te eten zijn, maar juist gevoerd worden door mij! Hoe lief ik het ook vroeg, ik vrees niet dat het indruk maakte...

1 opmerking:

  1. Dat is dan weer zo fijn van de winter dat je de vogels veel beter ziet in de kale bomen...................

    BeantwoordenVerwijderen