welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 28 december 2014

Van Gogh of bitterballen...

 
 
Ik ben een bewonderaar van Vincent van Gogh en het eerste wat dan ook in me opkwam toen ik de foto van de besneeuwde Plataanzaden tegen de kraakheldere hemel genomen had, was zijn schilderij Amandelbloesem uit 1890. Kijk er maar eens naar de foto met toegeknepen ogen en vergelijk dan met het schilderij door hier te klikken. De fel blauwe lucht en de witte sneeuw die met een beetje fantasie de bloemblaadjes voorstellen...
Het tweede wat in me opkwam bij de volgende foto die ik nam, was een hangend bittergarnituurtje dat nog maar half ontdooid is... Het is maar net wat je wilt zien en dus voor elk wat wils!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten