welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 5 maart 2015

De eerste...

Een paar jaar geleden had ik nog nooit van een Rietgors gehoord maar eenmaal gezien en gedetermineerd is dit één van de eerste vogeltjes die Henk en ik hebben aangevinkt in ons vogelboekje. Hiermee was mijn enthousiasme voor de amateur-ornithologie gewekt en behoor ik in beperkte mate tot de vogelnerds.
Vanmorgen in de polder het eerste Rietgorsmannetje van dit jaar gezien en het zal niet lang duren voordat er meer volgen. De mannetjes zijn goed herkenbaar met hun witte sjaaltje en hun zwarte kopje. De vrouwtjes zijn iets minder opvallend bruin gestreept. Zij komen beiden vast en zeker nog een keertje hier op mijn blog te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten