welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 13 maart 2015

Koppie onder...

Nog even genieten van het Waterhoentje want als alles weer gaat groeien zal dit schuwe waterkipje niet meer zo makkelijk te bewonderen zijn. In de kale wintermaanden moet hij zich wel noodgedwongen laten zien als ie op zoek gaat naar voedsel. Bij gevaar snelt hij weg of laat ie zich als een duikbootje heel diep in het water zakken zodat alleen zijn snaveltje boven het water uitsteekt. In de zomer zitten ze het liefst goed verscholen in de rietkragen. Zonde eigenlijk, want het is een genot om naar te kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten