welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 25 maart 2015

Wie de schoen past...

Midden in Berlijn wachtend voor het stoplicht zag ik dit. Ik vraag me af wie dit heeft gedaan... Iemand die nu naast zijn schoenen loopt of die nu weet waar de schoen wringt misschien? Of heeft diegene het in andermans schoenen geschoven? Daar moet je in ieder geval sterk voor in je schoenen staan want anders zakt de moed erin en dan loop je pas écht met lood in je schoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten