welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 1 maart 2015

Om door een ringetje te halen...

 
Foto 1 is gemaakt in augustus 2014. Toen verzamelden er zo'n 17 jonge Ooievaars in de Polder bij Terheijden, om vandaar uit door te trekken naar West-Afrika. Deze Ooievaar is geringd maar ik heb herkomst nog niet heb kunnen achterhalen.
Foto 2 is vanmiddag gemaakt. We maakten een wandeling rond de Eendenkooi en daar stonden twee Ooievaars te rusten in de Binnenpolder. Die zijn dus hier gebleven. Ze stonden met hun lange stelten verdekt opgesteld in het hoge riet aan de rand dus kon ik niet zien of ze ook geringd waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten