welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 16 maart 2015

Erop of eronder...

Als deze Canadese Ganzen in grote groepen trekken, vliegen ze meestal in V-formaties of in golvende linies. Hierdoor hebben zij een hogere vliegcapaciteit omdat de volgers gebruik maken van de liftkracht die ontstaat uit de vleugelslag van hun voorganger. Ook communiceren ze met elkaar. De ganzen achteraan moedigen de voorste aan om op snelheid te blijven. Die snelheid kan oplopen tot zo'n 46 km per uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten