welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 26 maart 2015

Opsteker...

De Bach Bloesem Therapie is een natuurlijke genezingsmethode, gemaakt van bloesems en wordt gebruikt om emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen. De ontdekker is Dr. Edward Bach (1896-1936). Hij was arts, bacterioloog en homeopaat. De bloemknop van de Paardenkastanje zit opgesloten in de dikke bruine en kleverige knop.
Van deze knop wordt de tinctuur voor de Bachremedie Chestnut Bud gemaakt. Dit zou je o.a. kunnen helpen om te leren van je fouten, omgaan met ongeduldigheid en chaos. Er is dus nog hoop! Sommigen mensen geloven er heilig in....
Maar voor mij geeft kijken naar de prachtige bloesem die hier straks uitkomt al voldoende rust en balans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten