welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 10 maart 2015

Niespoeder...

De mannelijke katjes van de Hazelaar staan al vanaf januari in bloei.Voor mensen met hooikoorts is de Hazelaars één van de eerste boosdoeners samen met de Berk en de Els. Bij de bijen zijn ze juist zeer geliefd want hier kunnen ze hun eerste stuifmeel halen! Gelukkig heb nog nooit een bijtje horen niezen in de struiken want dát zou een groot probleem zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten