welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 7 maart 2015

Gloed...

Het was een heerlijke lange pré-lentedag die we goed hebben benut. We zijn de dag begonnen met een lange wandeling van ruim anderhalf uur met de hond. Daarna de hele middag in de tuin gewerkt en heus, ik voelde zowaar mijn wangen gloeien van de eerste zonnestralen! Daarna lekker uit eten geweest en zojuist Bickel natuurlijk nog even uitgelaten. Wat een luxe is het toch om dan even nog een ommetje te kunnen maken over je eigen land in de stilte van de avond. Zoals je in de maankalender kan zien was het vandaag nét geen volle maan meer ook met haar 99 % zichtbaar stond ze er net zo gloeiend bij als mijn wangen. Zo mooi dat ik nog even terug naar binnen ben gelopen voor mijn camera...Wat zal ik lekker slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten