welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 21 maart 2015

Kalverliefde...

Het eerste Schotse Hooglandkalfje staat al in de wei hier in de Zonzeelse polder en wat is het cute om te zien! Ik kan uren naar dat wollige prulletje kijken en heb een boel foto's gemaakt. Af en toe wat afgedwaald zoekt ie vervolgens met gekke sprongetjes dan toch maar weer snel zijn moeder op. Maar mama houdt alles goed in de gaten. Relaxed doch alert blijft ze af en toe mijn richting uitkijken of ik niet ál te dicht bij kom. Maar ik kijk wel uit! Ze is zo stoer maar tegelijkertijd oh zo zacht en lief met haar kind. Is het niet aandoenlijk? Dat kleine ding zal zich wel veilig voelen...

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige beesten zijn die Schotse Hooglanders toch en wat een leuke weblog is dit. Vol met mooie foto's. Ik heb met veel plezier je blog gelezen en bekeken en zal zeker nog vaker langskomen. Mijn complimenten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel voor je reactie en compliment Jo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie beesten toch! zo'n kleintje heb ik nog nooit in t echt gezien, alleen bij jou!

    BeantwoordenVerwijderen