welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 3 maart 2015

Ik zag ze vliegen...

Bij goed licht zijn 'vliegende' foto's bijna altijd scherp. Ik vind het dan ook altijd een genot om de vogels in de blauwe lucht boven mijn hoofd te zien vliegen. Bij dit trio zie je datgene, waaraan je de Grauwe gans goed kan herkennen: Lichtgrijze voorvleugels en de ondervleugels die donker zijn met een lichtgrijze voorkant.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten