welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 7 mei 2015

Als een bok op de haverkist...

 
 
In het nestkastje van de Pimpelmees liggen 9 eitjes die momenteel bebroed worden. Het mannetje is druk doende om zijn broedende vrouwtje te voeren. Daarom leg ik af en toe nog wat zadenmix voor hem neer met wat havermout erbij voor mijn Roodborst-tuinvriendje. Zoals de betekenis van bovenstaande spreekwoord, reageert deze Kauw enorm alert op mijn voederactie. Aan zijn snavel te zien lust ie er wel (havermoutse) pap van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten