welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 19 mei 2015

Snel...

 
 
De Slufter is een prachtig natuurgebied op Texel waar o.a. de Drieteen Strandloper zich uit de naad rent als het eb wordt. Ze zijn in hun zomeroutfit véél gekleurder dan in hun winterkleed. Met hun gevoelige snavelpunt sporen ze bodemdiertjes op door razendsnel als een naaimachine in het zand te prikken. Ze zijn niet bij te houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten