welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 30 mei 2015

Geen weg terug...Deze Buizerd was duidelijk op zoek naar eten en hij was niet van plan zich te laten weerhouden door de kieviten die over hem heen scheerden om hem weg te jagen bij hun nest. Hij gaf niet op. Steeds ging hij even terug op dit bord zitten, waarmee hij onbewust een duidelijk signaal afgaf: doodlopende weg, een impasse. Sorry kieviten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten