welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 16 mei 2015

Skyline...

 
 
De gewone Berenblauw kom je overal tegen langs de weg. Ze kunnen een hoop irritatie veroorzaken bij aanraking maar om naar te kijken vind ik ze prachtig! Ze steken hoog boven het gras uit met lengtes van soms wel 2 meter. Even door je knieën er tegenop kijken en je hebt een natuur skyline gecreëerd!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten