welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 18 mei 2015

Keileuk...

 
We zijn een paar dagen is Texel geweest en daar zie je dan weer andere vogels dan op het platteland. Zo ook deze Steenloper. Hij zoekt hij zijn voedsel tussen de rotsen en kleine steentjes. Hij waggelt een beetje terwijl hij de steentjes omdraait om de schelpdieren en kreeftachtige diertjes op te sporen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten