welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 20 mei 2015

Jong geleerd...

 
 

 
Het grootste gedeelte van de dag foerageert de Kluut in het ondiepe troebele water. Zoals je op de vierde foto goed kan zien, hebben ze hun gebogen snavel een stukje open en op de tast maaien ze als een zeis door de sliblagen. Zodra ze een prooi voelen is het hap-slik-weg. De kleintjes zijn zo schattig om te zien en ze imiteren hun ouders al prima met die kleine snoetjes onder water!

2 opmerkingen:

  1. Super!
    Wij waren onlangs op Ameland, wel een kluut gezien, maar geen kleintjes.
    Dit is zo leuk......

    BeantwoordenVerwijderen