welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 26 mei 2015

Onder moeders vleugels...De Hollande kwaker is een witte tamme eendensoort. Dit eendje staat bekend om zijn luide gekwaak. Daarom werd de Kwaker vroeger geselecteerd door de Kooiker (eigenaar van een eendenkooi) om met zijn geluid wilde eenden te lokken. Tegenwoordig worden ze bijna alleen nog gehouden als sier-watervogel. Dit moedertje zat met haar kleintjes ook in een omheinde tuin en privévijver. Het blijft aandoenlijk, die gele pluisjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten