welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 8 mei 2015

3 Kleine kleutertjes...

De moedereend die in de sloot bij ons achter zit, heeft nog maar 3 kinderen over van de 8 duckies die ik laatst op mijn blog had staan. Ik heb één kuiken platgereden op de weg zien liggen, dat was vast de laatste in de rij met oversteken...
De rest zal ongetwijfeld als hapje gegrepen zijn want ratten, snoeken, meeuwen, reigers, uilen of katten: ze zijn er geen van allen vies van! Van hun papa hoeven ze niet veel te verwachten, zodra de eieren uitkomen vertrekt hij om te gaan ruien. Mama staat er dus alleen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten