welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 29 mei 2015

Muisstil...


De naam klopt niet helemaal want als ie in 't gras verscholen zit is de Graspieper muisstil en piept helemaal niet! Pas bij het opvliegen hoor je zijn zangvlucht. Het nestje wordt gebouwd op de grond tussen de graspollen. In het gras scharrelt hij ook zijn kostje bij elkaar. Dat bestaat uit insecten, rupsen, wormen en andere ongewervelde diertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten